Orele de Lucru

Luni - Vineri : 08:00 - 17:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00

Adresa

Republica Moldova, Chișinău, Str Burebista 80

Rezultate

Rezultatul Analizelor

Despre Noi

Despre Noi

Centrul Medical de Diagnostic "MODUS VIVENDI"

Centrul Medical de Diagnostic „Modus Vivendi” este unul dintre primele centre medicale private din Republica Moldova, care activează în baza certificatului de acreditare. Compania a fost fondată în anul 1997, în prezent beneficiind de cea mai mare încredere în rândul pacienţilor. Activând de mai bine de 24 ani, „Modus Vivendi” a reuşit să se impună pe piaţă datorită profesionalismului şi calităţii serviciilor prestate. Dotat cu tehnică de ultimă generaţie, „Modus Vivendi” permite o diagnosticare rapidă, garantând rezultate cu cea mai mare precizie. Cele peste 700 de analize care pot fi efectuate în cadrul Centrului Medical de Diagnostic „Modus Vivendi” vă vor ajuta să identificaţi la timp problemele grave de sănătate şi să căpătaţi certitudinea zilei de mâine.

Având 63 de angajaţi calificaţi, atenţi la doleanţele fiecărui pacient, „Modus Vivendi” caută să ofere servicii diagnostice corelate cu normele europene, menite să îmbunătăţească nivelul sănătăţii populaţiei din Republica Moldova.

Menţinerea unui mediu profesional, în legătură cu satisfacerea necesităţilor beneficiarilor, contribuie la obţinerea operativă a rezultatelor, dar şi la comoditatea dumneavoastră, confidenţialitatea fiind respectată cu stricteţe.

Aceste laboratoare permit diagnosticarea promptă până şi pentru cei care nu se pot deplasa de la domiciliu, totul doar pentru confortul pacienţilor noştri, ulterior primind rezultatele prin fax sau email.
Ţineţi minte, un diagnostic corect vă poate salva viaţa.

Mai mult decât atât, centrul medical „Modus Vivendi” propune o gamă largă de servicii care stau la paza sănătăţii dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră:

Cu „Modus Vivendi” îţi vei şti familia sănătoasă. Diagnostic corect – tratament corect. Fiţi sănătoşi!

Atenție!

Din cauza situației excepționale cu privire la COVID-19, Centrul Medical de Diagnostic "Modus Vivendi" activează într-un regim special de muncă. Pentru detalii și programări, vă rugăm să ne telefonați la
(+373) 22 55-61-65.
Vă mulțumim!

Programează-te online

Vă rugăm să folosiți acest formular pentru a vă face o programare în centrul nostru. Toate câmpurile sunt obligatorii de a fi completate. Programările se pot efectua și telefonic la numărul (+373) 22 55-61-65. Datele cu caracter personal sunt confidențiale și se procesează cu consimțământul DVS exclusiv în scopul efectuării programărilor online.