Despre Noi

despre-noiCentrul Medical de Diagnostic „Modus Vivendi” este unul dintre primele centre medicale private din Republica Moldova, care activează în baza certificatului de acreditare. Compania a fost fondată în anul 1997, în prezent beneficiind de cea mai mare încredere în rândul pacienţilor. Activând de mai bine de 16 ani, „Modus Vivendi” a reuşit să se impună pe piaţă datorită profesionalismului şi calităţii serviciilor prestate. Dotat cu tehnică de ultimă generaţie, „Modus Vivendi” permite o diagnosticare rapidă, garantând rezultate precise, confort şi punctualitate. Cele peste 700 de analize care pot fi efectuate în cadrul Centrului Medical de Diagnostic „Modus Vivendi” vă vor ajuta să identificaţi la timp problemele grave de sănătate şi să căpătaţi certitudinea zilei de mâine.

Având la activ 63 de angajaţi calificaţi, atenţi la doleanţele fiecărui pacient, „Modus Vivendi” caută să ofere un complex de servicii diagnostice corelate cu normele europene, menite să îmbunătăţească nivelul sănătăţii populaţiei din Republica Moldova. Menţinerea unui mediu profesional, în legătură cu satisfacerea necesităţilor beneficiarilor, contribuie la obţinerea operativă a rezultatelor, dar şi la comoditatea dumneavoastră, confidenţialitatea fiind respectată cu stricteţe.

Modus Vivendi dispune de 7 laboratoare performante ca:

Clinico-diagnostic
Biochimic

Microbiologic
Imunologic
Ultrasonografic
Biologie Moleculară
Patologic

Aceste laboratoare permit diagnosticarea promptă până şi pentru cei care nu se pot deplasa de la domiciliu, totul doar pentru confortul pacienţilor noştri, ulterior primind rezultatele prin fax sau email.
Ţineţi minte, un diagnostic corect vă poate salva viaţa.

Mai mult decât atât, clinica „Modus Vivendi” propune o gamă largă de servicii care stau la paza sănătăţii dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră:

–          Dispunem de o farmacie care lucrează 24/24, fără zile de odihnă.

–          Primim fără poliţă sau viză de reşedinţă.

–          Colaborăm cu companii din alte ţări şi suntem la curent cu toate noutăţile de pe piaţa medicală.

–          La noi puteţi efectua investigaţiile anonim, fără prezentarea vreunui act de identitate;

–          Beneficiarii noştri fideli pot obține cartele de reducere.

 

Cu „Modus Vivendi” îţi vei şti familia sănătoasă. Diagnostic corect – tratament corect. Fiţi sănătoşi!